Objectiu: publicar

Aquest és el bloc de l'IES La Plana, el qual nasqué amb la vocació de ser la veu de tota la comunitat que forma l'institut. Aquest és un mitjà d'expressió lliure i les opinions vessades són únicament i exclusiva responsabilitat dels autors de les entrades i dels comentaris. En aquest bloc es permeten comentaris anònims però l'administrador es reserva el dret d'eliminar els que es consideren ofensius o no adequats per al seu bon funcionament.

Visita nº: Free Hit Counters

L’IES La Plana obri les portes als nous currículums de TECNOLOGIES

Escrit d'abans de la catàstrofe recuperat a través de Google Reader

vía La Plana, 13 de Ximo el 22/05/07
El proper dilluns 28 de maig a les 17 hores hi haurà una presentació de nous materials curriculars per a Tecnologies de l'ESO. L'editorial Òxford brinda la possibilitat a tot el professorat de Tecnologies d'assistir a una presentació de la seua proposta per al curs vinent.

Després de veure el que pretén per als propers anys el nou currículum de tecnologies en la nostra comunitat, amb un nou organigrama que presenta l'antiga Tecnologia (ara anomenada de forma més genèrica com Tecnologies) en tan sols dos nivells de l'ESO com a matèria obligatòria i en 4t d'ESO com a matèria optativa, resulta obvi que estos canvis suposen una reorganització en quant als continguts i a la seua seqüenciació i per tant cal tindre en compte les necessitats d'incorporar nous materials curriculars tant per a l'alumnat com per al professorat, materials com poden ser propostes de projectes adaptats als nous continguts, activitats alternatives de consolidació i d'ampliació, adaptació dels continguts previstos pel nou currículum, etc.

Cal dir que totes estes propostes estan basades en l'esborrany (i per tant encara no és definitiu al 100 per 100) que la Conselleria presenta per a dur a terme a partir del curs 2007/08.

Cosas que puedes hacer desde aquí:

Seguidors