Objectiu: publicar

Aquest és el bloc de l'IES La Plana, el qual nasqué amb la vocació de ser la veu de tota la comunitat que forma l'institut. Aquest és un mitjà d'expressió lliure i les opinions vessades són únicament i exclusiva responsabilitat dels autors de les entrades i dels comentaris. En aquest bloc es permeten comentaris anònims però l'administrador es reserva el dret d'eliminar els que es consideren ofensius o no adequats per al seu bon funcionament.

Visita nº: Free Hit Counters

Activitat extraescolar del Departament d'Arts Plàstiques: Visita a Valencia,...

Escrit d'abans de la catàstrofe recuperat a través de Google Reader

vía La Plana, 13 de Amelia el 23/11/07





Estimats mares i pares,

Ens fiquem en contacte amb vostés per comunicar-vos el desenvolupament d'una propera activitat a la que ens agradaria que participaren les vostres filles i fills. A continuació us comenten de què es tracta.

Rebeu una cordial salutació

Atentament,
Amelia i Carles


ACTIVITAT EXTRAESCOLAR: Visita cultural a València

PROFESSORAT: Amelia Muñoz y Carles Gimeno.
NIVELL: 4r ESO, alumnat de Plàstica dels grups A, B, C.
3r ESO, alumnat de Comunicació Àudiovisual dels grups B i E.
DATA: 19 de Decembre de 2007.
DURACIÓ: un dia.
MITJÀ de TRANSPORT: Autobús.
DESPESES de TRANSPORT: 8 €


DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT:
· Eixida de l'institut a les 9'30 h, i arribada aproximada a València a les 10'30 h
· Visita guiada a la seu del centre de producció de programes de Radiotelevisió Valenciana a Burjassot.
· Descans i menjar a les àrees verdes dels voltants de la Ciutat de les Arts i les Ciències.
· A les 15 h visita guiada a l'Institut Valencià d'Art Modern, per a veure les exposicions dels artistes plàstics contemporanis Jaume Plensa i Carmen Calvo.
· A les 17h visita guiada i realització d'una taller didàctic al Centre Cultural Bancaixa sobre l'exposició "Visiones de España" del pintor valencià Joaquín Sorolla.
· Arribada aproximada a l'institut a les 20h.

CONTINGUTS DIDÀCTICS i FORMATIUS:
L´objectiu principal és conéixer i apreciar el fet artístic com una font de gaudi estètic i com a part interessant d'un patrimoni cultural, contribuint activament al seu respete, conservació i millora, amb especial incidència en les obres artístiques (valencianes i de les altres Autonomies).

Hem intentat desenvolupar una activitat amb un carácter divers i integrador, a l'hora que didàctic i formatiu, de tal mode que ens ajudara a complementar molts dels conceptes tractats a l'aula.
L'estada a Canal 9 ens permetrà aprofundir en les eines i sistemes de producció de llenguatges àudio-visuals, així com també conéixer diferents camps i eixides tant educatives com laborals.
Amb la visita a l'IVAM ens endinsarem cap a l'estudi i comentari de l´art contemporani, de la mà de dos artistes internacionals del nostre territori.
I l'exposició de Sorolla és una ocasió única per a veure la colecció de pintures, al voltant de la realitat multicultural española, que ha vingut de manera excepcional des de la Hispanic Society de Nova York.








Cosas que puedes hacer desde aquí:

Seguidors