Objectiu: publicar

Aquest és el bloc de l'IES La Plana, el qual nasqué amb la vocació de ser la veu de tota la comunitat que forma l'institut. Aquest és un mitjà d'expressió lliure i les opinions vessades són únicament i exclusiva responsabilitat dels autors de les entrades i dels comentaris. En aquest bloc es permeten comentaris anònims però l'administrador es reserva el dret d'eliminar els que es consideren ofensius o no adequats per al seu bon funcionament.

Visita nº: Free Hit Counters

Les artistes de l'IES La Plana

Escrit d'abans de la catàstrofe recuperat a través de Google Reader

vía La Plana, 13 de Aurea Alagarda el 23/05/07
Felicitar a les alumnes premiades al Concurs de Pintura i Dibuix de L'IES Vicent Castell. Aquesta vegada son, per ordre del premi, Andrea Agut, Andrea Bartoll i Isabel Pascual de 3r d'ESO. Ampliar la felicitació com no a les seues famílies.
Una especial agraiment al Departament de Educació Plàstica i Audiovisual per el treball que fan i la motivació que imprimeixen en els seu alumnat. La qualitat dels treballs presentats ha segut exaltada per la direcció de l'IES Vicent Castell.

Com altres cursos, es la segona vegada que arrepleguem premis de pintura aquest curs, ja han segut premiades també en el concurs de Pintura de l'IES Ximen d'Urrea dos alumnes: 1r Premi de Pintura per a Beatriz Monroig i Menció d'Honor Andrea Delgado


Enhorabona

Cosas que puedes hacer desde aquí:

Seguidors