Objectiu: publicar

Aquest és el bloc de l'IES La Plana, el qual nasqué amb la vocació de ser la veu de tota la comunitat que forma l'institut. Aquest és un mitjà d'expressió lliure i les opinions vessades són únicament i exclusiva responsabilitat dels autors de les entrades i dels comentaris. En aquest bloc es permeten comentaris anònims però l'administrador es reserva el dret d'eliminar els que es consideren ofensius o no adequats per al seu bon funcionament.

Visita nº: Free Hit Counters

I Jornada de divulgació científica

Escrit d'abans de la catàstrofe recuperat a través de Google Reader

vía La Plana, 13 de Vte Blasco el 22/05/07

El passat 18 de març 26 alumnes de 4t d'ESO de l'IES van assistir a la I Jornada de Divulgació Científica que es va celebra a l'UJI. Tots el alumnes participants havien elegit com assignatures optatives de 4t d'ESO Matemàtiques B, Física i Química, ja que aquest era un requisit per a assistir a esta jornada. Objectiu fonamental era veure que la ciència pot ser accessible a la gent jove i motivar-los en la seua futura elecció d'assignatures per a l'àmbit científic.

Si be la jornada es va desenvolupar amb normalitat, els alumnes es queixaven un poc de l'organització, ja que la gran quantitat d'alumnes assistents, més de 800, de tots els IES de la província, va fer que al principi i final del matí haguera un poc de caus i no se'ls va atendre adequadament.

Castelló 21 de març de 2007


Cosas que puedes hacer desde aquí:

Seguidors