Objectiu: publicar

Aquest és el bloc de l'IES La Plana, el qual nasqué amb la vocació de ser la veu de tota la comunitat que forma l'institut. Aquest és un mitjà d'expressió lliure i les opinions vessades són únicament i exclusiva responsabilitat dels autors de les entrades i dels comentaris. En aquest bloc es permeten comentaris anònims però l'administrador es reserva el dret d'eliminar els que es consideren ofensius o no adequats per al seu bon funcionament.

Visita nº: Free Hit Counters

Premis 2009 per al Desenrotllament de Recursos Educatius Digitals

Amb data 23 de juny, es va publicar l'orde de 3 de juny de la Conselleria d'Educació, per la que es convoquen els Premis 2009 per al Desenrotllament de Recursos Educatius Digitals, que podeu trobar en la següent url:


http://www.edu.gva.es/ite/val/ajudes.htm


Estes ajudes pretenen motivar i incentivar l'elaboració de continguts educatius digitals per part del professorat, amb l'objectiu de disposar de recursos educatius per al procés d'ensenyança-aprenentatge i de contribuir al procés d'implantació de les TIC en el sistema educatiu valencià.

El concurs està dirigit a tot el personal docent dels centres públics i privats concertats de l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.


Els interessats hauran de remetre tota la documentació abans del 30 de setembre del 2009. S'ha habilitat la plataforma digital, accessible des del portal educatiu (www.escolalliurex.es), en la que els participants es poden registrar i publicar les seues propostes de continguts digitals.

El termini màxim per a resoldre la convocatòria és el 14 de novembre del 2009, i una vegada resolta la convocatòria, és publicarà en el DOCV.

Existixen 13 modalitats de participació, i un total de 135.000 € en ajudes. Entre les ajudes hi haurà un premi especial de 10.000 € al millor dels treballs presentats, 3 mencions d'honor de 5.000 € cada una, 20 ajudes de 2.000 € i 70 ajudes de 1.000 € cada una.


Des de la direcció general d'Innovació Tecnològica Educativa, li anime a participar, així com a difondre la convocatòria d'estos Premis 2009, entre la resta del professorat del centre educatiu.

Per a qualsevol dubte, quedem a la vostra disposició en la següent adreça de correu electrònic:
admin@escolalliurex.es


Reba una salutació ben cordial,



Sofia Bellés

Directora general d'Innovació Tecnològica Educativa

Seguidors