Objectiu: publicar

Aquest és el bloc de l'IES La Plana, el qual nasqué amb la vocació de ser la veu de tota la comunitat que forma l'institut. Aquest és un mitjà d'expressió lliure i les opinions vessades són únicament i exclusiva responsabilitat dels autors de les entrades i dels comentaris. En aquest bloc es permeten comentaris anònims però l'administrador es reserva el dret d'eliminar els que es consideren ofensius o no adequats per al seu bon funcionament.

Visita nº: Free Hit Counters

"El País de los estudiantes"

Enhorabona a l'alumnat de 1r de Batxillerat que ha quedat finalista de la Comunitat Valenciana en la VIII edició del concurs "El País de los estudiantes": Sandra Archilés, Elena Arias, Vicent Bernat, Pau Castillo, Fanny Chiosa, Tamara Doménech, Susanna Luna, Aina Macías i Sira Vàzquez.
El periòdic que han publicat, "Adés", (veure la portada en PDF) passa ara a la fase final, on competirà amb els representants de les altres comunitats autònomes.
Feu clic ací per a accedir als periòdics publicats (heu de seleccionar la província en el menú de dalt a l'esquerra).

1 comentari:

Unknown ha dit...

Enhorabona xics i enhorabona també, per descomptat, al seu professor Sebastià Recatalà. Segur que sense ell no ho hauria sigut el mateix. Esteu amb mi xics?

Seguidors