Objectiu: publicar

Aquest és el bloc de l'IES La Plana, el qual nasqué amb la vocació de ser la veu de tota la comunitat que forma l'institut. Aquest és un mitjà d'expressió lliure i les opinions vessades són únicament i exclusiva responsabilitat dels autors de les entrades i dels comentaris. En aquest bloc es permeten comentaris anònims però l'administrador es reserva el dret d'eliminar els que es consideren ofensius o no adequats per al seu bon funcionament.

Visita nº: Free Hit Counters

"El País de los Estudiantes 2012" Finalistes!

El periòdic "Adés", elaborat per Paloma Barreda, Elena Giménez, Fernando Gómez, Carla Llorens, Irene López, Pablo López, Yaiza López, Pedro Moltó, Lidón Sun, David Tortosa i Juan Vicent, de 1r de Batxillerat, ha quedat en tercer lloc en la fase autonòmica del concurs "El País de los Estudiantes". Enhorabona a tots i a totes!
A banda del reconeixement públic que açò significa per als nostres periodistes, l'IES La Plana rebrà una "Enciclopedia del estudiante" per a la biblioteca del centre. Amb un poc de sort, potser l'any que ve quedarem els primers en la fase autonòmica i podrem optar als premis de 6.000, 9.000 i 12.000 € de la fase estatal.

Seguidors