Objectiu: publicar

Aquest és el bloc de l'IES La Plana, el qual nasqué amb la vocació de ser la veu de tota la comunitat que forma l'institut. Aquest és un mitjà d'expressió lliure i les opinions vessades són únicament i exclusiva responsabilitat dels autors de les entrades i dels comentaris. En aquest bloc es permeten comentaris anònims però l'administrador es reserva el dret d'eliminar els que es consideren ofensius o no adequats per al seu bon funcionament.

Visita nº: Free Hit Counters

El País de los Estudiantes: finalistes!

El periòdic "Adés" ha quedat finalista de la fase autonòmica de la IX edició del concurs El País de los Estudiantes. Per a donar a conéixer l'equip guanyador (un institut d'Alacant), es va realitzar un acte de lliurament de premis, el passat 24 de maig,  a l'Aula Magna del Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València. Si teniu curiositat per conéixer el resultat del treball del nostre alumnat,  feu clic ací  i podreu accedir als periòdics publicats (haureu de seleccionar la província en el menú de dalt a l'esquerra).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Des del Departament d'Orientació ens alegra moltíssim que uns xavals com vosaltres, encapçalats per Sebastià, hageu estat premiats per un diari tan prestigiós com EL PAIS.

Des d'aquestes línees, la més sincera ENHORABONA.

Josep

Unknown ha dit...

M'alegre molt d'aquesta noticia. Felicitats Sebastià i tots els alumnes participants.
Rosa Millet

Sebastià ha dit...

Moltes gràcies pels vostres comentaris.
Que passeu un bon estiu!

Seguidors