Objectiu: publicar

Aquest és el bloc de l'IES La Plana, el qual nasqué amb la vocació de ser la veu de tota la comunitat que forma l'institut. Aquest és un mitjà d'expressió lliure i les opinions vessades són únicament i exclusiva responsabilitat dels autors de les entrades i dels comentaris. En aquest bloc es permeten comentaris anònims però l'administrador es reserva el dret d'eliminar els que es consideren ofensius o no adequats per al seu bon funcionament.

Visita nº: Free Hit Counters

L'IES la Plana commemora el 8 de març

La comunitat educativa de l'Institut d'Educació Secundària la Plana de Castelló commemora el 8 de març, dia internacional de la dona, amb tot un seguit d'activitats educatives.

Sota el lema "Dones científiques: un institut, una societat" s'ha preparat un programa que inclou activitats com ara, conferències, exposicions, activitats artístiques, activitats de tutoria, etcètera.

L'objectiu d'aquests actes és, entre d'altres, donar a conèixer el paper que les dones ; i, en concret, les científiques; han desenvolupat al llarg de la història de la humanitat.

Programa d'activitats

De l'1 de febrer al 8 de març de 2009 (Activitats desenvolupades en tutories)
  • Elaboració de murals per a l'exposició "Dones científiques"
  • Activitats de concienciació dels papers socials de homes i dones

10 de febrer
Del 24 al 25 de febrer de 2009
  • Elaboració, per part de tota la comunitat, d'un cartell gegant que presidirà l'exposició "Dones científiques"
Del 27 de febrer al 13 de març
6 de març
  • Homenatge a les dones que han patit violència de gènere


Tots els departaments s'han implicat en la participació, però, l'organització de les activitats ha recaigut principalment en els departaments d'Arts Plàstiques, Biologia i Geologia, Castellà, Filosofia i Matemàtiques. Gràcies a tots i enhorabona per la vostra tasca.







1 comentari:

Unknown ha dit...

Intentarem penjar en breu alguna foto de l'exposició i la presentació projectada al vestíbul de l'institut.

Seguidors