Objectiu: publicar

Aquest és el bloc de l'IES La Plana, el qual nasqué amb la vocació de ser la veu de tota la comunitat que forma l'institut. Aquest és un mitjà d'expressió lliure i les opinions vessades són únicament i exclusiva responsabilitat dels autors de les entrades i dels comentaris. En aquest bloc es permeten comentaris anònims però l'administrador es reserva el dret d'eliminar els que es consideren ofensius o no adequats per al seu bon funcionament.

Visita nº: Free Hit Counters

FUNDAMENTOS LÉXICOS DE LAS CIENCIAS Y DE LA TÉCNICA

Para el curso próximo 2009-2010 los alumnos/as de 1º de Bachillerato de todas las modalidades podéis elegir la asignatura optativa de FUNDAMENTOS LÉXICOS DE LAS CIENCIAS Y DE LA TÉCNICA. Este nombre tan complicado quiere decir que conoceréis el por qué de las palabras y su significado partiendo de su origen griego y latino. Os será de mucha utilidad, especialmente a los de ciencias que tendrán oportunidad de tener conocimientos etimológicos que les ayuden a conocer el significado de las palabras.

Para haceros una idea de lo que vamos a hacer aquí tenéis el vídeo explicativo. Espero que os guste.






Mucas gracias a Javi Guevara por hacer estos vídeos.

CULTURA CLÁSICA

Para el curso próximo 2009-2010 los alumnos/as de 3º de ESO podéis elegir la asignatura optativa de CULTURA CLÁSICA. Para los que no tengáis mucha idea de lo que vais a hacer en esta asignatura aquí tenéis un video que creo que os ayudará a aclararos.



Maset de FRATER visita l'IES la Plana

El passat divendres dia 19 de juny vam tindre la visita dels joves del centre Maset de FRATER. Va ser una jornada molt agradable que ens va ajudar a conèixer millor el món de la diferència i que ens va fer sentir solidaris amb tot el que suposa la discapacitat motriu i totes les limitacions que això comporta. El matí va transcórrer amb una bona harmonia amb intercanvi d'experiències, una partida de Boccia i una Orxata. Esperem que es tornen a repetir aquestes experiències que ens fan més solidaris i, en definitiva, més persones.

Práctica de Disección 1º de bachillerato

Una práctica que D. Salvador tiene muy preparada y que gusta mucho.

Disección09

Seguidors