Objectiu: publicar

Aquest és el bloc de l'IES La Plana, el qual nasqué amb la vocació de ser la veu de tota la comunitat que forma l'institut. Aquest és un mitjà d'expressió lliure i les opinions vessades són únicament i exclusiva responsabilitat dels autors de les entrades i dels comentaris. En aquest bloc es permeten comentaris anònims però l'administrador es reserva el dret d'eliminar els que es consideren ofensius o no adequats per al seu bon funcionament.

Visita nº: Free Hit Counters

La portada del "Mediterráneo"

Avui, durant l'esmorzar, hem comentat el titular de la portada del Mediterráneo: "10.000 alumnos podrían dar refuerzo en julio si los maestros trabajaran". No hem sabut entendre què es volia dir exactament.
Hem interpretat que hi havia un error evident, calia haver escrit "recibir" i no "dar": "recibir classes de refuerzo". Però ens ha desconcertat la clàusula condicional "si los maestros trabajaran". Es pressuposa que els mestres no treballen mai? Es pressuposa que els mestres no treballen durant el mes de juliol? Per això hi ha "fracàs escolar"? Alguns companys s'han sentit molt ofesos i han arribat a dubtar de l'ètica professional del periòdic Mediterráneo; d'altres han imaginat una campanya per desprestigiar la tasca dels docents; i encara he sentit a parlar d'incompetència i de falta de preparació acadèmica dels redactors.
Jo, sincerament, no sé què pensar. Li he enviat un correu a la periodista que  firma la notícia.

Seguidors