Objectiu: publicar

Aquest és el bloc de l'IES La Plana, el qual nasqué amb la vocació de ser la veu de tota la comunitat que forma l'institut. Aquest és un mitjà d'expressió lliure i les opinions vessades són únicament i exclusiva responsabilitat dels autors de les entrades i dels comentaris. En aquest bloc es permeten comentaris anònims però l'administrador es reserva el dret d'eliminar els que es consideren ofensius o no adequats per al seu bon funcionament.

Visita nº: Free Hit Counters

CONCURS ONCE 2010

L'alumnat de 1r d'ESO de l'assignatura Educació Plàstica i Visual ha participat un any més al concurs anual que organitza l'ONCE.
Els treballs es van realitzar a la 2a avaluació i enguany podem vore els resultats on line...

Esperem que vos agraden!!

Per accedir, punxeu ací i després d'una breu presentació, vos eixirà una pantalla com la que mostra la imatge. S'ha d'introduir: 1r i 2n d'ESO i el codi 12004.


El País de los Estudiantes: finalistes!

El periòdic "Adés" ha quedat finalista de la fase autonòmica de la IX edició del concurs El País de los Estudiantes. Per a donar a conéixer l'equip guanyador (un institut d'Alacant), es va realitzar un acte de lliurament de premis, el passat 24 de maig,  a l'Aula Magna del Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València. Si teniu curiositat per conéixer el resultat del treball del nostre alumnat,  feu clic ací  i podreu accedir als periòdics publicats (haureu de seleccionar la província en el menú de dalt a l'esquerra).

Els alumnes olímpics de l’I.E.S. La Plana anuncien, amb la construcció d’una “el·lipse olímpica”, que el dia 15 de Maig s’ha celebrat a l’Universitat Jaime I de Castelló, la fase provincial de l'OLIMPÍADA MATEMÀTICA.










Alumnes participants:


1r ESO

Alexandru Ionut Anuta

Ismael Bahmane Rodríguez

Fernando Dolz Fernandez

Andreea Marc


2n ESO

David Aranda Villalba

Ricardo Carregui Villegas

Santosh de Diego Miravet

Jaime F. Roig Marmaneu


3r ESO

Esteban García Martínez

Diego A. Hernández González

Irene López Chofre

Wen Yi Sun

Juan Vicent Camisón


4t ESO

Raul Arco Hierves

Iamil P. Ferrer Pomer

Patricia Forcada Corma

Onda Cero Vila-real 2010

Si no vau poder escoltar en directe els programes d'Onda Cero Vila-real que va elaborar el Departament de Valencià, amb la col·laboració del Departament de Música, i que va enregistrar el tècnic de so Juanjo Ballester, ara teniu una segona oportunitat.



Seguidors